Yhteystiedot

Armored Heroine's

Anna-Mari Spolander
Karhukankaantie 361
86600 Haapavesi
+358407690102

annamariharkonen@gmail.com

---------------------------------
Jos on mielen päällä jotain, niin soetappa ja kysäse tai laita sähköpostia, vastaan mielelläni!

---------------------------------

UPDATED/Päivitetty

16.9.2017

Elmalle yhteistyöpentue viikolla 38!

Kasvattien omistajat!
Kiitos kuulumisista! Laittakaa lisää tulemaan ja otan mielelläni vastaan myös kuvia! Muistutan myös silmien ja polvien terveystarkastuksista.

About me

I fell in love with the breed as a teenager but my first dog Mona came about 5 years later. We've always had dogs, mostly for hunting, and this breed seemed appropriate for many purposes: sleeping next to you, agility, jogging etc. Mona has been a dream dog so parsons swept me out of my feet and others have followed her.

My hobbies are, after jogging with dogs, riding, reading, football and ice hockey. Yes, dogs are not a hobby, they're a lifestyle.

With them I go to dog shows and train agility, blood tracking and cave hunting. I also have Kennel club's persmission to work as a secretary on cave hunting tests and I have taken SAGI's agilityinstructor training. I took breeder's course in 2008 and the name Armored Heroine's was granted in 2009. I chose the name to express Mona's and breed's strong nature.

So in my breeding I prefer parson to be mentally a working dog with a big heart for humans: always friendly! It is healthy and has a balanced structure to work. Parson has abilities to work underground and also to be taught for different hobbies. 

I'm a member of Finnish Kennelclub, Finnish Dog Breeder club,  Finnish Parson Breed Club, Terrier Association, and in a few training clubs.

Feel free to contact me or say hello in events!

Minä ite

Rakastuin rotuun jo teini-ikäisenä mutta ensimmäinen pastori Mona muutti kainaloon vasta viitisen vuotta myöhemmin. Lapsuuden kodissani metsästyskoiria on ollut aina mutta tämä rotu jossa yhdistyy seurakoiran sohvaperuna ja metsästyskoiran toimeliaisuus kiinnosti. Mona onkin ollut ensimmäiseksi koiraksi unelma ja hänen myötään muitakin on ilmestynyt laumaan. Laumassani on/oli belgianpaimenkoira malinois Maikki (BH MR1 Suhteellisen Kumiluoti, s.2011) ja Vito (Suhteellisen Viha, s.2014, nyk partiokoira) sekä hetkellisesti myös Vaara. Amerikanakita Lettu (Karvahaalarin Musta Barbaari) ilahduttaa nyt lasteni mummon perhettä. Haaveissa on harrastuskoiraksi malinois.

Olen vuonna -85 syntynyt "opiskelija" joka harrastaa lenkkien hihnan perässä roikkumisen lisäksi lukemista ja jääkiekkoa. Koirista tuli elämäntapa jo ensimmäisten lattiapissien myötä eli yhdessä harrastetaan koiranäyttelyitä, agilitya, verijälkeä ja luolailua. Luolakoetoimitsijakortti löytyy ja kokeista minut tapaa silloin tällöin. SAGIn agilityohjaajakortti on kanssa tulossa. Kasvattajakurssin kävin vuonna 2008 ja kennelnimi Armored Heroine's myönnettiin 2009. Valitsin nimen kertomaan Monan ja koko rodun vahvasta luonteesta. Sehän tarkoittaa suomeksi Panssaroitua Sankaritarta.

Joten kasvatuksessani pidän parsonia henkisesti vahvana harrastuskoirana, jolla on suuri sydän: se on aina ystävällinen ja avoin ihmisille! Se on terve ja sen rakenne sallii maanalaisen työskentelyn ja erilaiset harrastukset. Myös sen henkiset kyvyt ja vahvuudet tukevat metsästyskäyttöä ja koulutusominaisuuksia.

Olen Suomen Kennelliiton, Suomen Koirankasvattajat ry'n, Parsonrusselliinterrierit ry'n, Terrierijärjestön sekä muutamien harrasteseurojen jäsen (Oulun Seudun terrieriyhdistys, Ylä-Savon Koiraharrastajat ry, Pohjois-Pohjanmaan Urheilu ja työkoirat ry sekä Kiuruveden ja Haapaveden Kennelkerhojen jäsen).

Soita/laita sähköpostia tai nykäse hihasta tapahtumissa!

dsc03227.jpg